Rafal en Corto és un festival nacional de curtmetratges i audiovisual que se celebra anualment en la localitat de Rafal (Alacant).

El projecte va sorgir des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rafal l’any 2012 amb el propòsit de crear una plataforma per a poder promocionar les creacions audiovisuals dels directors, tècnics i actors de la zona sent aquesta la Categoria Provincial i també amb això animar a totes la persones interessades i/o relacionades amb el món de la creació cinematogràfica a realitzar les seues primeres obres. Aqueix és el motiu principal, però no podem oblidar-nos de la Categoria Nacional que intenta aconseguir el millor del cinema en format curt de tota Espanya per a mostrar-lo en les nostres sessions. Igualment important és la Categoria d’Animació, donant l’oportunitat que realitzadors d’aquesta tipologia tinc el seu espai de promoció i exposició al públic en general.

Cada edició sol anar acompanyada de activitats paral·leles com a conferències relacionades amb el món del cinema, festes, conferències didàctiques a les escoles sobre com crear curts, etc.

En 2021, coincidint amb el desé aniversari del festival, naix “Rafal en Corto, Associació de cinema i audiovisual de Rafal”, com a entitat al capdavant de la coorganització del festival al costat de l’ajuntament. Intentem mantindre sempre una posició oberta a noves idees i millores. Volem que el festival cada any se supere i siga més atractiu per a tots vostés. 

 

L’organització, juntament amb l’Ajuntament de Rafal, treballem al llarg de tot l’any, cuidant al màxim tots els detalls, perquè Rafal en Curt siga una experiència inoblidable i una important referència cultural i cinematogràfica.

Des d’ací, volem agrair-vos a tots, participants, assistents i col·laboradors, per aquests 10 anys de meravelloses experiències de cinema. 

Scroll to Top
Debemos usar cookies, es lo que hay. ¿Lo aceptas?    Configurar y más información
Privacidad